concert: J Balvin in Paradiso op DINSDAG 08 NOVEMBER 2016

  • J. Balvin
    Pinkpop 2019 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
DI.
08 NOV
J BALVIN Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2016
Hoofdprogramma J. Balvin

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 08 november 2016.
Dat is 2724 dagen geleden.

Concert uitverkocht
J Balvin in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
di 08 nov
J. Balvin
Paradiso, Amsterdam
€ 33,00

EXTRA INFORMATIE

Presented by FunX. De Colombiaanse zanger J Balvin, één van de snelst opkomende sterren uit de Latin muziekwereld, geeft zijn eerste concert in Nederland. De afgelopen twee jaar heeft José Álvaro Osorio Balvin, mondiaal beter bekend als J Balvin, vier #1 Latin singles op zijn naam staan in Amerika én het record gebroken voor de langste nummer één hit van een Latin popartiest. De zanger heeft al een Latin Grammy Award voor Best Urban Artist op zijn naam staan, evenals vele samenwerkingen: van Major Lazer tot Justin Bieber. Hij is de vaandeldrager van de tweede generatie reggaetonrevolutie, die deze de reggaeton opnieuw in de internationale schijnwerpers zet.
Op zijn nieuwe album ‘Energia’ werkt hij samen met Juanes, Daddy Yankee, Fuego, Yandel en DVLP. De hits ‘Ginza’ en ‘Bobo’ zijn al honderden miljoenen keer bekeken op YouTube en de derde single ‘Safari’ waarop Pharrell in het Spaans meezingt, belooft records te gaan breken.

Foto's van J. Balvin

Foto J. Balvin te Pinkpop 2019 - Zondag Foto J. Balvin te Pinkpop 2019 - Zondag Foto J. Balvin te Pal Mundo Outdoor 2022 Foto J. Balvin te Pal Mundo Outdoor 2022 Foto J. Balvin te Pal Mundo Outdoor 2022 Foto J. Balvin te Pal Mundo Outdoor 2022
 
Bekijk alle 13 foto's van J. Balvin

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws