concert: Nemesea op PlatoPlanet in De Oosterpoort op ZONDAG 11 SEPTEMBER 2016

  • Nemesea
    Stream of Passion - 1/7 - Effenaar
    © Evelyne Steenberghe
ZO.
11 SEP
NEMESEA OP PLATOPLANET Grote zaal De Oosterpoort, Groningen
2016
Hoofdprogramma Nemesea
Toegang €5.00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 11 september 2016.
Dat is 2783 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ook dit jaar organiseert muziekwinkel Plato in samenwerking met De Oosterpoort het PlatoPlanet festival! Voor een zacht prijsje kun je de (nieuwe) opkomende Nederlandse bands van dit jaar bekijken.

Daarnaast is er ook deze editie weer een popquiz en onder het motto “Jong geleerd is oud gedaan” wordt er speciaal voor de kids wat tofs georganiseerd.

Tickets kosten slechts € 5,- en zijn verkrijgbaar bij Plato en de kassa van De Oosterpoort. Echter, je krijgt 2 tickets gratis bij besteding van € 10,- bij Plato of Coffee Company!

Nemesea 2.0
Na het vertrek van frontvrouw Manda Ophuis, zien bandleden Hendrik Jan, Sonny en Steven een kans voor een uniek optreden tijdens PlatoPlanet. Achter de schermen wordt door de bandleden hard gewerkt om met iets heel speciaals te komen, en dat het iets bijzonders gaat worden, staat als een paal boven water.

Foto's van Nemesea

Foto Nemesea te Stream of Passion - 1/7 - Effenaar Foto Nemesea te Stream of Passion - 1/7 - Effenaar Foto Nemesea te Music Against Cancer 2006 Foto Nemesea te Stream of Passion - 1/7 - Effenaar Foto Nemesea te Music Against Cancer 2006 Foto Nemesea te Music Against Cancer 2006
 
Bekijk alle 7 foto's van Nemesea

Gerelateerd nieuws