concert: The T.S. Eliot Appreciation Society in OT301 op DONDERDAG 26 JANUARI 2017

  • Aestrid
    65DaysofStatic - 8/4 - Tivoli de Helling
    © Gertjan van der Loo
  • Aestrid
    Woot!Woot!Woolf 2013
    © Gertjan van der Loo
DO.
26 JAN
THE T.S. ELIOT APPRECIATION SOCIETY OT301, Amsterdam
2017
Voorprogramma Aestrid

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 26 januari 2017.
Dat is 2618 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tom Gerritsen, beter bekend als The T.S. Eliot Appreciation Society, is een singer-songwriter uit Utrecht met een bijzondere afkomst: als kleine jongen maakte hij deel uit van een rondreizend circusgezelschap. In zijn tijd bij dit gezelschap ontdekte Tom de kracht en pracht van verhalen. Deze ontdekking was de geboorte van zijn muziek. De nummers van The T.S. Eliot Appreciation Society zijn ieder een verhaal op zich: door middel van een rauwe, akoestische gitaar en een interessant stemgeluid worden ze vertolkt.

Aestrid maakt synthesizerwave met alternatieve krautrock. De alternatieve rockband heeft een post-punkachtige feeling, doorspekt met melancholie en heimwee naar de jaren tachtig. Aestrid neemt elementen uit wave, shoegaze, (Britse) postrock en pop omdat in elkaar te draaien tot een eigen geluid, waarin al deze elementen herkenbaar zijn.

Foto's van The T.S. Eliot Appreciation Society, Aestrid

Foto The T.S. Eliot Appreciation Society te Popronde Haarlem 2012 Foto The T.S. Eliot Appreciation Society te Popronde Haarlem 2012 Foto The T.S. Eliot Appreciation Society te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto The T.S. Eliot Appreciation Society te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto The T.S. Eliot Appreciation Society te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Aestrid te Festival The Brave 2015
 
Bekijk alle 5 foto's van The T.S. Eliot Appreciation Society
Bekijk alle 46 foto's van Aestrid

Gerelateerd nieuws