concert: Syb van der Ploeg / Wiebe Kaspers, De toon van de tijd in Schouwburg de Lawei op VRIJDAG 04 NOVEMBER 2016

  • Syb van der Ploeg
    Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn
    © Andrea Roell
  • Syb van der Ploeg
    Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn
    © Andrea Roell
VR.
04 NOV
SYB VAN DER PLOEG / WIEBE KASPERS, DE TOON VAN DE TIJD Grote Zaal, 20:00 uur Schouwburg de Lawei, Drachten
2016
Toegang 23

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 04 november 2016.
Dat is 2726 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In Toon van de tijd nemen Syb en Wiebe het publiek mee op een muzikale reis door de tijd. Ze komen met eigen werk én de mooiste nummers van hun muzikale helden.

De Friese rasmuzikanten Syb van der Ploeg en Wiebe Kaspers bundelen hun krachten in een muzikale reis door de tijd. Ze komen niet alleen met eigen werk, maar laten ook de mooiste nummers van hun muzikale helden horen.

Na jaren van grote producties zoals Motel Westcoast en The Passion wil Syb, voorman van de Friese popformatie De Kast, zich richten op meer intieme shows. Pianist Wiebe Kaspers oogstte successen met zijn debuutalbum en met zijn theaterconcert. Het duo heeft een klik. Toon van de tijd is een persoonlijke show waarin ze vertellen over het wel en wee in hun muzikale levens.

Foto's van Syb van der Ploeg, Wiebe Kaspers

Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn
 
Bekijk alle 5 foto's van Syb van der Ploeg

Gerelateerd nieuws