concert: Memphis Maniacs in De Oosterpoort op ZATERDAG 11 FEBRUARI 2017

  • Memphis Maniacs
    Summer Square 2013
    © Marieke Waalwijk
  • Memphis Maniacs
    Memphis Maniacs - 30/11 - Effenaar
    © Bianca Stommel
ZA.
11 FEB
MEMPHIS MANIACS Kleine zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2017
Hoofdprogramma Memphis Maniacs

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 11 februari 2017.
Dat is 2624 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Memphis Maniacs in De Oosterpoort
DEZE Memphis Maniacs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 11 feb
De Oosterpoort, Groningen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken van de Nederlandse festivals, clubs en evenementen. Als onbetwiste Masters of the Mash-Up timmeren ze al ruim een decennium aan de weg. Die weg is er één van inventieve muzikale combinaties & strakke shows en leidt altijd weer naar een extatische party. Het gereedschap bestaat uit hun instrumenten en maniakaal muzikale breinen. Inmiddels hebben zij een lading nieuwe bands geïnspireerd, maar de podiumbeesten blijven zich onderscheiden door verrassende muzikale keuzes, vakkundig gesmede mash-ups en een waanzinnig energieke performance.

Tijdens de MAXIMUM MASHUP clubtour trekken ze deze lijn door en zoeken de Maniacs nóg intensiever de grenzen van de mash-up op. Muzikaal, maar ook in de show wordt het effectief combineren van diverse elementen tot verbazingwekkende kunst verheven zonder dat het een kunstje wordt. Want het eindresultaat blijft onveranderd: dansen, meezingen tot je schor bent en een fan-tas-tisch feest!

Foto's van Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Memphis Maniacs te Pop on Top 2016 Foto Memphis Maniacs te Pop on Top 2016 Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 30/11 - Effenaar Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 30/11 - Effenaar Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 16/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 139 foto's van Memphis Maniacs

Gerelateerd nieuws