concert: Berget Lewis in Paradiso

DO.
22 DEC
BERGET LEWIS Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2016
HOOFDPROGRAMMA Berget Lewis
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Berget Lewis in Paradiso
Tickets Berget Lewis:
do 22 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 28,37

EXTRA INFORMATIE

Na het succes van 2015 komt Berget deze winter terug met een uniek kerstprogramma. Tijdens deze speciale kerstshow brengt Berget, onder leiding van The New Amsterdam Orchestra en het ZO! Gospel Choir, een muziekprogramma met soul-, gospel- en jazz-invloeden.
Berget heeft twee internationale gasten uitgenodigd: Boris (voorheen bekend als Bo Saris) en Gwen Dickey van de band Rose Royce (bekend van de hits “Car Wash “ en “Love don’t live here anymore”) zullen naast haar het podium betreden.
Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten. Ze blies met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. Ze schitterde ook als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’.

Berget Lewis Paradiso VERSLAG

A Soulful X-Mass with Berget Lewis en ZO! Gospel Choir wordt er de donderdag voor de kerstdagen beloofd in Paradiso. In 2015 had Berget Lewis succes met het concept waarin soul, gospel en kerstnummers samen komen. Een vervolg kon niet uitblijven. Berget Lewis en haar muzikale vrienden maken een rondje door....

Naar het complete Berget Lewis in Paradiso verslag

FOTO'S VAN Berget Lewis, Boris, Gwen Dickey, ZO! Gospel Choir

Foto Berget Lewis te Ribs & Blues 2006 Foto Berget Lewis te XO Live 2013 Foto Berget Lewis te Ribs & Blues 2006 Foto Boris te Boris - 03/02 - Metropool Foto Boris te Koninginnedag 2004 Foto Boris te Boris - 03/02 - Metropool
 
Bekijk alle 3 foto's van Berget Lewis
Bekijk alle 38 foto's van Boris
Bekijk alle 4 foto's van ZO! Gospel Choir

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST