concert: Emil Landman in Simplon op VRIJDAG 02 DECEMBER 2016

  • Emil Landman
    Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht
  • Emil Landman
    Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht
VR.
02 DEC
EMIL LANDMAN 20:30 uur Simplon, Groningen
2016
Hoofdprogramma Emil Landman

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 02 december 2016.
Dat is 2695 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Emil Landman in Simplon
DEZE Emil Landman TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 02 dec
Simplon, Groningen
€ 8,00

EXTRA INFORMATIE

In negen weken de wereld rond om liedjes te schrijven, beginnend en eindigend in Amsterdam. Dat deed Emil Landman voor zijn tweede album, dat dit najaar zal verschijnen. Deze avond komt hij het resultaat van deze reis presenteren met zijn nieuwe nummers in Simplon.

Eind 2015 pakte Emil zijn backpack, gitaar en mobiele opname apparatuur en ging hij de wereld rond voor zijn tweede album. Inspiratie deed hij onderweg op door nieuwe plekken te ontdekken met verrassende verhalen, mensen en culturen. Dat hoor je terug op de eerste single 'Our Bodies', waarop Emil en zijn band scherper zijn dan ooit. Met het nieuwe album op zak gaat Emil Landman deze keer op avontuur door Nederland en slaat hij Groningen uiteraard niet over.

Foto's van Emil Landman

Foto Emil Landman te Stukafest Leiden 2015 Foto Emil Landman te Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht Foto Emil Landman te Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht Foto Emil Landman te Stukafest Leiden 2015 Foto Emil Landman te Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht Foto Emil Landman te Fields of Joy 2017
 
Bekijk alle 23 foto's van Emil Landman

Gerelateerd nieuws