concert: One Louder: A Wilhelm Scream / Strung Out in EKKO op DONDERDAG 18 AUGUSTUS 2016

  • Antillectual
    Green Lizard - 16/02 - Willemeen
  • Strung Out
    Jera On Air 2015 - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
DO.
18 AUG
ONE LOUDER: A WILHELM SCREAM / STRUNG OUT 20:45 uur EKKO, Utrecht
2016
Hoofdprogramma A Wilhelm Scream Strung Out
Voorprogramma Antillectual
Toegang 12 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 18 augustus 2016.
Dat is 2779 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse Strung Out draait al meer dan vijfentwintig jaar mee in de punkrockwereld. Ze staan bekend om hun, voor het genre, complexe skatepunk met invloeden uit o.a. de metal en hardcore, en waren als een van de eerste groepen onderdeel van het welbekende Fat Wreck Records (van NOFX bandlid Fat Mike).

Met inmiddels acht albums, duizenden optredens en meer dan een miljoen verkochte platen op hun naam weten de heren (waarvan er drie al sinds het prille begin bij zijn) luid en duidelijk te verkondigen dat punk nog steeds springlevend is.

Het legendarische A Wilhelm Scream uit Massachusetts weet zich binnen het punk- en hardcore wereldje te manifesteren tussen namen als Good Riddance, Gnarwolves, Strike Anywhere of Propagandhi. Het staat dit garant voor een geslaagde mix van snelle melodische gitaarriffs gemixed met een stevige, snelle punkrock-sound en de ruige vocals van frontman Nuno Pereira.

Foto's van A Wilhelm Scream, Strung Out, Antillectual

Foto A Wilhelm Scream te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto A Wilhelm Scream te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto A Wilhelm Scream te Groezrock 2010 Foto A Wilhelm Scream te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto A Wilhelm Scream te Groezrock 2019 Foto A Wilhelm Scream te A Wilhelm Scream - 25/01 - Melkweg
 
Bekijk alle 30 foto's van A Wilhelm Scream
Bekijk alle 12 foto's van Strung Out
Bekijk alle 9 foto's van Antillectual

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws