concert: Maceo Parker in Theater Rotterdam op ZONDAG 20 NOVEMBER 2016

  • Maceo Parker
    Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg
  • Maceo Parker
    Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg
ZO.
20 NOV
MACEO PARKER Grote Zaal, 19:30 uur Theater Rotterdam, Rotterdam (door: Rotown )
2016
Hoofdprogramma Maceo Parker

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 20 november 2016.
Dat is 2713 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Maceo Parker in Theater Rotterdam
DEZE Maceo Parker TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 20 nov
Theater Rotterdam, Rotterdam
€ 27,00

EXTRA INFORMATIE

Funk- en soulicoon Maceo Parker zit nog altijd strak in het pak en brengt zijn aanstekelijke muziek allerliefst live. De altsaxofonist speelde in het verleden met grootheden als Prince, James Brown, Bootsy Collins en Ray Charles. Bij zij eigen optredens navigeert hij tussen James Browns jaren 60 soul en George Clinton's freaky funk en vleugjes jazz en hiphop.

Maceo Parker (1943) is het levende bewijs dat funk de mens jong houdt. Hij was vroeger een essentieel onderdeel van de motor die James Brown zo swingend over het podium deed stuiteren. Het onmiskenbare geluid van Maceo was te horen op grote hits als 'Papa's got a brand new bag' en 'I feel good'. Daarnaast bouwde hij mee aan het alternatieve funkimperium van George Clinton en Bootsy Collins, en speelde hij de afgelopen decennia met artiesten als Ray Charles, Prince en Red Hot Chili Peppers.

Foto's van Maceo Parker

Foto Maceo Parker te North Sea Jazz 2017 - Zondag Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 07/11 - Carré Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 07/11 - Carré Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 07/11 - Carré
 
Bekijk alle 31 foto's van Maceo Parker

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest