concert: Eva De Roovere (BE) + Aiden – Chantileer Tour – Ik Zie U Graag in Mezz op VRIJDAG 13 MEI 2016

  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen
  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen
VR.
13 MEI
EVA DE ROOVERE (BE) + AIDEN – CHANTILEER TOUR – IK ZIE U GRAAG 20:30 uur Mezz, Breda
2016
Hoofdprogramma Eva de Roovere
Toegang €16,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 13 mei 2016.
Dat is 2877 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na vier Nederlandstalige albums en meer dan 15 jaar podiumervaring gooit Eva De Roovere het over een andere boeg. Geproduceerd door Peter Case in The Carriage House in Los Angelas is Chanticleer haar engelstalige debuut. Ze durft grenzen te verleggen en stijlen te mengen - van folk tot de hedendaagse rock en jazz - omwille van het delen van een lied. Zo maakt ze deel uit van een lange lijn van internationale kunstenaars van Jacques Brel en Edith Piaf tot Nina Simone en Björk.

Ik Zie U Graag ... van muziek uit België genieten
Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene en volgt de ontwikkelingen op de voet. Op het programma van Mezz staan dan ook regelmatig optredens van Belgische artiesten. Onder de noemer Ik Zie U Graag presenteren we opkomende talenten en acts die er toe doen.

Foto's van Eva de Roovere

Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Bevrijdingspop Haarlem 2008 Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 30 foto's van Eva de Roovere

Gerelateerd nieuws