concert: Record Store Night: Anne Soldaat + Stuurbaard Bakkebaard in Luxor Live

ZA.
16 APR
RECORD STORE NIGHT: ANNE SOLDAAT + STUURBAARD BAKKEBAARD Grote zaal / Main hall, 19:30 uur Luxor Live, Arnhem
2016
VOORPROGRAMMA Donnerwetter
Sven Hammond
TOEGANG €10,00

EXTRA INFORMATIE

Luxor Live slaat de handen ineen met lokale platenzaken Kroese en Waaghals. Samen presenteren zij een eerste editie van Record Store Night. Met deze avond wordt de internationale feestdag waar onafhankelijke platenzaken worden geëerd door artiesten en liefhebbers verlengd. Muziekliefhebbers worden deze avond verwend met live optredens, gekleurd vinyl en dj-battles.

Programma
Als de deuren van Kroese en Waaghals sluiten en de laatste instore sessie is afgelopen, openen de deuren van Luxor Live. Met aansluitend een muzikaal live programma en een kleine labelmarkt. Op het podium staan onder andere gitarist en tekstdichter Anne Soldaat en Stuurbaard Bakkebaard, bekend om het onconventionele gebruik van instrumenten. Dj’s Sven Hammond en Ivan Peroti proberen elkaar om de beurt loef af te steken in een sappige dj-battle met de beste muziek. Ook Donnerwetter mannen Wout Kemkens en Rocco Ostermann zullen hun invloeden, helden en guilty pleasures op de platenspelers gooien.

FOTO'S VAN Anne Soldaat, Stuurbaard Bakkebaard, Donnerwetter, Sven Hammond

Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 1/2 - Hedon Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli
 
Bekijk alle 36 foto's van Anne Soldaat
Bekijk alle 4 foto's van Stuurbaard Bakkebaard
Bekijk alle 11 foto's van Donnerwetter
Bekijk alle 101 foto's van Sven Hammond

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST