concert: Ryker's / Sheer Terror in Baroeg op ZONDAG 02 OKTOBER 2016

  • Ryker's
    Baroeg Open Air 2015
ZO.
02 OKT
RYKER'S / SHEER TERROR 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Ryker's Sheer Terror
Voorprogramma Backfire!
Toegang VVK € 13,-
Deur € 15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 02 oktober 2016.
Dat is 2755 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ryker's bestaat sinds het begin van de jaren ‘90. Geïnspireerd door de sound uit New York was Ryker's één van de eerste Europese hardcore bands die daar een eigen draai aan hebben gegeven.

Dat kan ook over Backfire! gezegd worden. De band komt uit Maastricht, wat voor Europese hardcore een belangrijke plaats is gebleken. M-Town hardcore for the win!

Deathroll combineert hardcore punk met rockende metal; een onweerstaanbare mix.

Het Vlaamse Powerstroke is geen onbekende voor Baroeg. De band stond al meerdere keren op de planken en wist te overtuigen met hun mix van hardcore en groove metal. Een beetje te vergelijken met een band als Pro-Pain. Dat zegt voldoende, toch?

De Haagse speedrock band The Blues Junkies stond eerder in Baroeg en op Baroeg Open Air. Dat wordt knallen met die handel.

Resurrect Tomorrow opent en waar enkele andere bands vandaag metal met andere stijlen vermengen, speelt deze act pure kick-ass thrash metal.

Foto's van Ryker's, Sheer Terror, Backfire!

Foto Ryker's te Baroeg Open Air 2015 Foto Ryker's te Baroeg Open Air 2015 Foto Ryker's te Baroeg Open Air 2015 Foto Ryker's te Baroeg Open Air 2015 Foto Ryker's te Baroeg Open Air 2015 Foto Backfire! te Huntenpop 2008
 
Bekijk alle 5 foto's van Ryker's
Bekijk alle 12 foto's van Backfire!

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws