concert: VanVelzen & The Hibby GBs in TAQA Theater De Vest op WOENSDAG 30 MAART 2016

  • VanVelzen
    De Vrienden van Amstel Live 2013
    © Anja de Bruijn
  • VanVelzen
    Paaspop Schijndel 2011
    © Marcel Poelstra
WO.
30 MRT
VANVELZEN & THE HIBBY GBS Grote Zaal, 20:00 uur TAQA Theater De Vest, Alkmaar
2016
Hoofdprogramma VanVelzen
Toegang vanaf €25,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 30 maart 2016.
Dat is 1796 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Samen met drie prachtige Keniaanse zangeressen en zijn band trakteert Roel van Velzen je op een voorstelling waar de energie van af spát.

Bij zijn bezoek aan Afrika wordt VanVelzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten, en dat inspireert hem tot het schrijven van het album 'Call It Luck’.

Bij een vredesconcert ontmoet hij drie Keniaanse zangeressen; hun aanstekelijke energie, hun samenzang en de manier waarop ze bewegen werkt verslavend: "ik wilde niets liever dan bij ze in de buurt blijven".

Het lijkt een groot contrast, drie beeldschone donkere dames uit Kenia en vier stoere blanke jongens uit de polder, maar als ze samen muziek maken vallen alle grenzen weg.

'Call It Luck' combineert het VanVelzen repertoire met Keniaanse souplesse. Van kleine, ontroerende liedjes tot grote strijdliederen met veel vocaal vuurwerk.

Deze swingende theatershow stuurt je positief geladen weer naar huis.

Foto's van VanVelzen

Foto VanVelzen te Festyland 2011 Foto VanVelzen te Helden van Amstel Live 2010 Foto VanVelzen te TMF Awards Festival 2009 Foto VanVelzen te Kids Right 2006 Foto VanVelzen te Vrienden van Amstel Live! 2015 Foto VanVelzen te TMF Awards Festival 2009
 
Bekijk alle 102 foto's van VanVelzen

Gerelateerd nieuws