concert: Dropkick Murphys in De Oosterpoort op ZONDAG 19 JUNI 2016

  • Dropkick Murphys
    Dropkick Murphys - 05/02 - Klokgebouw
  • Dropkick Murphys
    Dropkick Murphys - 05/02 - Klokgebouw
ZO.
19 JUN
DROPKICK MURPHYS Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2016
Hoofdprogramma Dropkick Murphys

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 19 juni 2016.
Dat is 2839 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Dropkick Murphys in De Oosterpoort
DEZE Dropkick Murphys TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 19 jun
De Oosterpoort, Groningen
€ 35,60

EXTRA INFORMATIE

Tien jaar geleden schalde bij de openingsscènes van de misdaadfilm ‘The Departed’ van Martin Scorsese het nummer ‘I’m Shipping Up to Boston’ (gebaseerd op een tekst van Woody Guthrie). Vertolkers waren niemand minder dan Dropkick Murphys.

De van oorsprong Ierse band Dropkick Murphys kent een heel specifiek eigen geluid. In 1997 kwam het eerste album ‘Do or Die’ uit, maar pas bij het vierde album ‘Blackout’ brak de band echt door. Het geluid van Dropkick Murphys omvat feestelijke punk gecombineerd met Ierse folk. De band is ontstaan in hetzelfde straatje waar ook The Pogues en Billy Bragg zijn opgegroeid. Bij Dropkick Murphys is het altijd feest en de band heeft een geduchte live-reputatie. Logisch ook, want als de bandleden niet in de studio zitten, zijn ze altijd op tour. En dat al ruim 20 jaar! St. Patrick’s Day valt in Groningen dus wat laat dit jaar, maar een feest wordt het zeker!

Foto's van Dropkick Murphys

Foto Dropkick Murphys te Dropkick Murphys - 17/07 - 013 Foto Dropkick Murphys te Folkfestival 2002 Foto Dropkick Murphys te Pukkelpop 2005 Foto Dropkick Murphys te Dropkick Murphys - 05/02 - Klokgebouw Foto Dropkick Murphys te Paaspop Schijndel 2011 Foto Dropkick Murphys te Sziget 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 156 foto's van Dropkick Murphys

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest