concert: Eerie Wanda in V11 op VRIJDAG 15 APRIL 2016

  • Eerie Wanda
    Woot! Woot! Woolf 2014
    © Gertjan van der Loo
VR.
15 APR
EERIE WANDA 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2016
Hoofdprogramma Eerie Wanda
Toegang 7 euro (excl. servicekosten)
Tickets:

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 april 2016.
Dat is 2927 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Eerie Wanda is het breinkind van muzikante/kunstenares Marina Tadic. De groep heeft inmiddels aardig wat meters gemaakt door met maatjes Jacco Gardner en Allas-Las te spelen op plekken als Le Guess Who? en het Natuurtheater in Tilburg. Dit jaar komt dan eindelijk dat langverwachte debuut: Hum wordt op 26 februari uitgebracht via het New Yorkse psychlabel Beyond Beyond Is Beyond Records (The Myrrors, Devonian Gardens).

Het geluid van Eerie Wanda grijpt terug naar de psychedelische rock van de jaren zestig met beatnikbandjes als Lovin' Spoonful en Jefferson Airplane. Toch is Eerie Wanda veel meer dan slechts een simpel retrobandje. Tussen het warme oerwoud van weelderige gitaarlijntjes, nevelige synths en eenvoudige ritmes licht Tadic' stemgeluid op als een vlam boven een kaars, waardoor er onder die onberispelijke poparrangementen toch steeds weer een soort onderhuidse spanning siddert.

Foto's van Eerie Wanda

Foto Eerie Wanda te Woot! Woot! Woolf 2014 Foto Eerie Wanda te Woot! Woot! Woolf 2014 Foto Eerie Wanda te Woot! Woot! Woolf 2014
 
Bekijk alle 3 foto's van Eerie Wanda

Gerelateerd nieuws