concert: Max Meser / Yzabel in Q-Factory op DONDERDAG 11 FEBRUARI 2016

  • Max Meser
    Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Max Meser
    The Strypes - 25/01 - Paradiso Noord
DO.
11 FEB
MAX MESER / YZABEL Grote Zaal, 20:00 uur Q-Factory, Amsterdam
2016
Hoofdprogramma Max Meser Yzabel

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 februari 2016.
Dat is 2968 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Max Meser groeit op aan de Costa Brava en heeft twee nationaliteiten: de Spaanse en de Nederlandse. Engels is de voertaal, dat dan weer wel. Smaaktechnisch past hij even goed bij jonge gasten uit het hier en nu zoals Miles Kane en Jake Bugg als bij de sixtiespop van bijvoorbeeld The Kinks en The Who. Bij hem vliegen de tijden en de invloeden onwillekeurig ineen.

Yzabel is een singer-songwriter die op haar 8e haar eerste pianoles kreeg in klassieke muziek, maar al snel een voorkeur voor zang ontwikkelde. Geïnspireerd door o.a. Lana Del Rey, Bob Dylan en Joni Mitchell, werd haar muziek geprezen door het muziekpanel van de Muzikantendag on Tour in de Gebr. de Nobel. En ze werd op het Wilhelmina Huiskamerfestival als 'de grote verrassing' betiteld.

Foto's van Max Meser, Yzabel

Foto Max Meser te Welcome To The Village 2016 - Zondag Foto Max Meser te Westerpop 2016 Foto Max Meser te Grasnapolsky 2015 Foto Max Meser te Welcome To The Village 2016 - Zondag Foto Max Meser te Grasnapolsky 2015 Foto Max Meser te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 25 foto's van Max Meser

Gerelateerd nieuws