concert: De Kraaien in Paard op VRIJDAG 12 FEBRUARI 2016

  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
VR.
12 FEB
DE KRAAIEN Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2016
Hoofdprogramma De Kraaien

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 februari 2016.
Dat is 2967 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets De Kraaien in Paard
DEZE De Kraaien TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 feb
Paard, Den Haag
€ 16,05

EXTRA INFORMATIE

De gemaskerde rappers brengen snoeiharde, vuige beats met ruige teksten waarvan je soms niet weet of ze het nou menen of dat je in de zeik genomen wordt. Over hun extravagante optredens wordt regelmatig gesproken in de media. Kortom: vermakelijk in het kwadraat! Zettum!

Na het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat " Ik Vind Je Lekker" kwamen er nog een aantal opvolgers: “Pechvogel", “Ik Wil Met Je Sexen", "Rollen" en de cover “Dat Gepijpzeik”. Maar het werd echt tijd voor een nieuwe uitdaging; een full length album! Het eindresultaat: een collectie van tien speaker-scheurende songs met invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, elektronica en drum ’n bass.

Op vrijdag 12 februari is zal de albumrelease plaatsvinden in het Paard van Troje in combinatie met de kick-off van hun clubtour. Tijdens deze avond zal de nieuwe plaat “Goud” voor het eerst verkrijgbaar zijn als pre-release.

Foto's van De Kraaien

Foto De Kraaien te Parkpop 2013 Foto De Kraaien te Parkpop 2013 Foto De Kraaien te Waterpop 2022 Foto De Kraaien te Dijkpop 2012 Foto De Kraaien te Parkpop 2013 Foto De Kraaien te Solar Weekend 2013
 
Bekijk alle 36 foto's van De Kraaien

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest