concert: Broeder Dieleman in EKKO op VRIJDAG 29 JANUARI 2016

  • Broeder Dieleman
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Anja de Bruijn
VR.
29 JAN
BROEDER DIELEMAN 20:00 uur EKKO, Utrecht
2016
Hoofdprogramma Broeder Dieleman
Toegang 9 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 29 januari 2016.
Dat is 2981 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

LOCATIE: KARGADOOR

(EXTRA CONCERT)

ONZE FAVORIETE ZEEUW GEEFT MUZIKAAL EEN BIJZONDER EERBETOON AAN ZEEUWS-VLAANDEREN.

Broeder Dieleman werd in 1976 geboren als Tonnie Dielman, tussen de aalscholvers en de kerken op Zeeuws-Vlaanderen, in een streek vol verhalen. Hij hoorde ze in kroegen, aan de keukentafel en bij het haardvuur. Maar hij zag ze ook in het landschap en in de gezichten van de mensen. Die rijkdom aan verhalen van mens en natuur brengt hij op zijn nieuwe album 'Uut de bron' op unieke wijze samen.

Dieleman durft op dit album voorbij het liedje te kijken. 'Uut de bron' is daardoor een intuïtieve geluidsdocumentaire geworden, een muzikaal eerbetoon aan Zeeuws-Vlaanderen, een conceptalbum waarop naast banjo en Zeeuwse kleppers ook de stemmen van een boer, een priester en de bladeren van Zeeuwse populieren te horen zijn.

Broeder Dieleman neemt voor deze show Eduard Walhout mee die live beelden mixt bij de drones, soundscapes en liedjes van "Uut de bron".

Foto's van Broeder Dieleman

Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto Broeder Dieleman te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019
 
Bekijk alle 17 foto's van Broeder Dieleman

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest