concert: Golden Earring in Paard op DONDERDAG 15 OKTOBER 2015

  • Golden Earring
    Golden Earring - 13/5 - 013
    © Nathalie Bauland
  • Golden Earring
    Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
    © Bianca Stommel
DO.
15 OKT
GOLDEN EARRING Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Golden Earring
Toegang 32,50 excl. servicekosten
early bird ticket 27,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 15 oktober 2015.
Dat is 3088 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Golden Earring in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Wie Golden Earring zegt, zegt When The Lady Smiles, Twilight Zone en Radar Love. Wie Golden Earring zegt, zegt rockstad Den Haag. Afzonderlijk van elkaar stonden de leden van Golden Earring de afgelopen jaren regelmatig op het podium van Paard van Troje, maar het is toch alweer even geleden dat de gehele band avondvullend programma verzorgde. 15 oktober is het eindelijk weer zover: Golden Earring komt terug naar de enige echte Haagse poptempel.

Van Nederland naar de VS en terug
Wereldhits scoorde de band. In de jaren zestig, zeventig en tachtig werd veel er getoerd in de Verenigde Staten, die ook als een blok vielen voor de rock attitude en ijzersterke hitklappers van Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk. Ook in de afgelopen decennia heeft het gezelschap regelmatig van zich laten horen, met het album 'Tits 'n Ass' als meest recente creatie.

Foto's van Golden Earring

Foto Golden Earring te Golden Earing - 15/12 - Heineken Music Hall Foto Golden Earring te Suikerrock 2013 Foto Golden Earring te Paaspop Schijndel 2012 Foto Golden Earring te Golden Earring - 03/09 - 013 Foto Golden Earring te Golden Earring - 21/10 - Rodahal Foto Golden Earring te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy
 
Bekijk alle 270 foto's van Golden Earring

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest