concert: Causes + Phos in Luxor Live op ZATERDAG 07 NOVEMBER 2015

  • Causes
    Causes - 01/04 - Paradiso, Kleine Zaal
    © Irwan Notosoetarso
  • Causes
    Causes - 01/04 - Paradiso, Kleine Zaal
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
07 NOV
CAUSES + PHOS Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2015
Hoofdprogramma Causes
Voorprogramma PHOS
Toegang €12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 november 2015.
Dat is 3091 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rupert Blackman is een Britse singer-songwriter die in Utrecht woont. Eenmaal in Nederland werd hij ontdekt door Anouk en vormde uiteindelijk een band om zich heen: Causes.
Het debuutalbum werd opgenomen met producer Ian Grimble, die eerder ook de albums van Daughter en Mumford & Sons produceerde. Teach me how to Dance with you was de eerste single van dat album en werd grijsgedraaid op zowel 3FM als 538, Q Music en Radio 2. Na een uitverkocht Paradiso en Pinkpop zal de band ook de grote zaal van Luxor Live eens haarfijn leren hoe we met Causes moeten dansen.

3FM Serious Talent Eveline Vroonland bracht begin dit jaar onder haar nieuwe artiestennaam PHOS het debuutalbum Never Obsolete uit. Een plaat boordevol frisse en meeslepende Dream & Bass en natuurlijk de intrigerende stem van PHOS.

Causes + Phos Luxor Live verslag

Het gaat heel hard met de Utrechtse band Causes. Van een uitverkochte Paradiso, naar een geliefde set op Pinkpop, ging de band de afgelopen 2 weken door Nederland met hun eerste echte tour. Rupert Blackman is een Britse singer-songwriter die sinds een paar jaar in Utrecht woont. In Nederland werd hij op straat....

Naar het complete Causes + Phos in Luxor Live verslag

Foto's van Causes, PHOS

Foto Causes te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Causes te Appelpop 2016 Foto Causes te Damaris Festival 2015 Foto Causes te Causes - 01/04 - Paradiso, Kleine Zaal Foto Causes te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Causes te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 64 foto's van Causes

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest