concert: Anneke van Giersbergen / Stream of Passion in Zien Service Bioscoop op DONDERDAG 15 OKTOBER 2015

  • Stream of Passion
    Delain - 29/10 - Tivoli
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
DO.
15 OKT
ANNEKE VAN GIERSBERGEN / STREAM OF PASSION 20:00 uur Zien Service Bioscoop, Eindhoven
2015
Toegang 19.00 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 15 oktober 2015.
Dat is 3109 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

FemME – Female Metal Event op 16 en 17 oktober 2015 is uitgebreid met een bijzonder en unieke event op donderdag 15 oktober 2015.
De avand opent met de première van de film “SOARING HIGHS AND BRUTAL LOWS: The Voices of Women in Metal” van regisseur Mark Harwood. Deze documentaire (interviews afgewisseld met concert en andere fragmenten) geeft inzicht in de dromen, de strijd de en inspanningen die diverse female metal vocalisten hebben (gehad) en die hen hebben gevormd. In de film komen toppers als Alissa White-Gluz, Anneke Van Giersbergen, Charlotte Wessels ( Delain) , DORO, Floor Jansen ( Nightwish ), Kobra Paige , Marcela Bovio (Stream of Passion) en Simone Simons (Epica) aan het woord.

Na afloop is er een uitgebreide unieke akoestische set van STREAM OF PASSION. Als gastvocaliste zal ook ANNEKE VAN GIERSBERGEN te horen zijn. Zowel Marcela en Anneke zijn op zaterdag ook op het FemME Festival te beluisteren met Stream of Passion en The Gentle Storm.

Foto's van Anneke van Giersbergen, Stream of Passion

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 19/01 - Schouwburg Concertzaal Tilburg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen
Bekijk alle 60 foto's van Stream of Passion

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest