concert: Benny Rodrigues / Optimo in Doornroosje op ZATERDAG 18 JULI 2015

  • Benny Rodrigues
    Valtifest 2014
    © Arend Jan Hermsen
  • Benny Rodrigues
    Valtifest 2014
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
18 JUL
BENNY RODRIGUES / OPTIMO Rode Zaal, 00:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2015
Hoofdprogramma Benny Rodrigues Optimo
Voorprogramma Bambounou
Reza Athar
Toegang 12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 juli 2015.
Dat is 3195 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Vanavond zal namelijk net als voorgaande jaren de eerste dag van de Vierdaagsefeesten worden afgesloten met een Planet Rose in Doornroosje. Dit keer een hele bijzondere, aangezien het de aftrap is van een week met nog 6 dikke nachten onder de noemer Doornroosje & De Zeven Feesten.
Aangezien een goed begin het halve werk is, hebben we een uplifting, house georiënteerd en zomers programma voor deze nacht samengesteld. Zo zal all-time Planet Rose favoriet Benny Rodrigues dit heuglijke feit met ons vieren en komt de eigengereide en de niet-te-categoriseren Bambounou (Parijs) voor het eerst naar Nijmegen. Hij bracht onlangs zijn tweede album uit op Modeselektor’s fameuze 50Weapons label. De Paarse Zaal is het domein van Reza Athar’s Mind concept, waarin artiesten centraal staan, die louter op hun DJ kwaliteiten en selector-schap zijn doorgebroken. Het duo Optimo, bekend van onder de legendarische Sub Club uit Glasgow, is daar een schitterend voorbeeld van. Net als Reza zelf.

Foto's van Benny Rodrigues, Optimo, Bambounou, Reza Athar

Foto Benny Rodrigues te Valtifest 2014 Foto Benny Rodrigues te The City is Ours 2006 Foto Benny Rodrigues te The City is Ours 2006 Foto Benny Rodrigues te Elrow Town Festival 2022 Foto Benny Rodrigues te Valtifest 2014 Foto Benny Rodrigues te Valtifest 2014
 
Bekijk alle 8 foto's van Benny Rodrigues

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws