concert: Elyose / Lovelorn Dolls in Tuchthuis op ZATERDAG 30 MEI 2015

  • Shireen
    Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019
    © Anja de Bruijn
  • Lovelorn Dolls
    FemME 2015
    © Jarka van der Velden
ZA.
30 MEI
ELYOSE / LOVELORN DOLLS 21:00 uur Tuchthuis, Eindhoven
2015
Hoofdprogramma Elyose Lovelorn Dolls
Voorprogramma Shireen
Toegang 10 Euro (kaarten aan de deur)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 30 mei 2015.
Dat is 3253 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Een Club Tour in aanloop naar FemME in oktober. Het Belgische LOVELORN DOLLS dat ook zal spelen op het festival is de connectie met het grote FeMME Fest. De basis van Lovelorn Dolls is het duo Ladyhell en Corpus Christi. Vorig jaar hebben zij het album "Japanese Robot Invasion" uitgebracht. De sound is zowel electro als melodisch, met stevige gitaren en de catchy zanglijnen van Ladyhell.
De avond wordt geopende door het Nederlandse SHIREEN. Shireen maakt iets wat zij zelf Witchpop noemen. Daarin brengen ze elementen uit wave, prog, acoustic rock and folk samen in een eigen sound. In 2014 hebben zij hun debuut EP "Unmarked" uitgebracht.

De avond wordt afgesloten door ELOYSE uit Frankrijk. Door toevoeging van dance-oriented electronics krijgt de gothic-symphonic metal een eigenzinnig en eigentijds geluid. Het nieuwe Franstalige album “Ipso Facto” wordt 15 juni uitgebracht.

Foto's van Lovelorn Dolls, Shireen

Foto Lovelorn Dolls te FemME 2015 Foto Lovelorn Dolls te FemME 2015 Foto Shireen te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Shireen te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Shireen te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Shireen te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van Lovelorn Dolls
Bekijk alle 5 foto's van Shireen