concert: Michael Katon & Rob Orlemans in Luxor Live op DONDERDAG 21 MEI 2015

  • Michael Katon & Rob Orlemans
    Ribs & Blues Festival 2015
    © René Obdeijn
  • Michael Katon & Rob Orlemans
    Ribs & Blues Festival 2015
    © René Obdeijn
DO.
21 MEI
MICHAEL KATON & ROB ORLEMANS Grote zaal / Main hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2015
Toegang 11,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 mei 2015.
Dat is 3262 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Michael Katon is een van de ruigste bluesrockers die op onze aardkloot rondloopt, hard, rauw, raspende stem en een gierende gitaar. Hij wordt wel de Boogieman from Hell genoemd (hij komt uit het dorpje Hell in de staat Michican USA!). Zijn muziek is een combinatie van moddervette blues en energieke rock 'n' roll die hij met een enorme gedrevenheid en zonder egotripperij speelt. Zijn Detroit boogie raakt letterlijk en figuurlijk de gevoelige snaar bij zowel blues- als hardrock liefhebbers.

Rob Orlemans uit Tiel behoort tot de top van de Nederlandse bluesrock. Geïnspireerd door gitaristen als Jimi Hendrix, John Lee Hooker en Muddy Waters speelde hij vanaf zijn achttiende in bandsen bouwde hij met zijn band Half Past Midnight wereldwijd een grote fanschare op. Met zijn kenmerkende stijl wordt hij één van de beste blues-rock gitaristen genoemd. Zijn doorleefde stemgeluid en enerverende gitaarwerk is ieder optreden weer een ware happening.

Foto's van Michael Katon & Rob Orlemans

Foto Michael Katon & Rob Orlemans te Ribs & Blues Festival 2015 Foto Michael Katon & Rob Orlemans te Ribs & Blues Festival 2015 Foto Michael Katon & Rob Orlemans te Ribs & Blues Festival 2015 Foto Michael Katon & Rob Orlemans te Ribs & Blues Festival 2015 Foto Michael Katon & Rob Orlemans te Ribs & Blues Festival 2015
 
Bekijk alle 5 foto's van Michael Katon & Rob Orlemans