concert: Singer-songwriter Sunday in Gashouder op ZONDAG 22 MAART 2015

  • Max Meser
    Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Gerhardt
    Popronde Enschede
    © Marieke Waalwijk
ZO.
22 MRT
SINGER-SONGWRITER SUNDAY 14:30 uur Gashouder, Dedemsvaart
2015
Toegang 15 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 22 maart 2015.
Dat is 3319 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Gerhardt, artiestennaam van Gerhardt Heusinkveld is een Nederlands artiest, muzikant en auteur. Naast zijn solowerk als Gerhardt is hij pianist/zanger/percussionist van Beans & Fatback en schrijft hij columns, korte (kinder)verhalen en gedichten.

Marien Dorleijn is een songwriter en zanger van de band Moss, één van Nederland’s beste (live)bands van dit moment. In Gashouder Podium tijdens de derde uitvoering van Singer Songwriter Sunday zal hij solo optreden.

Soms lopen er van die artiesten rond die als het ware vanzelf landsgrenzen, muzieksmaken en generatiekloven overschrijden. Max Meser is er zo eentje. Hij heeft twee nationaliteiten: de Spaanse en de Nederlandse. Maar in essentie beschouwt hij zichzelf als een Europeaan. ‘Als je van jongs af aan naar The Beatles hebt geluisterd, dan kijk je automatisch over de grenzen heen,’ zegt hij. Geen speld tussen te krijgen.

Foto's van Gerhardt, Marien Dorleijn, Max Meser

Foto Gerhardt te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Gerhardt te Popronde Enschede Foto Gerhardt te Popronde Enschede Foto Gerhardt te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Gerhardt te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Gerhardt te Popronde Enschede
 
Bekijk alle 6 foto's van Gerhardt
Bekijk alle 2 foto's van Marien Dorleijn
Bekijk alle 25 foto's van Max Meser

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest