concert: Belphegor / Marduk in Baroeg op DONDERDAG 19 FEBRUARI 2015

  • Marduk
    Eindhoven Metal Meeting 2015 - zaterdag
  • Belphegor
    Eindhoven Metal Meeting vrijdag 2013
    © Mark Kleijnen
DO.
19 FEB
BELPHEGOR / MARDUK 18:30 uur Baroeg, Rotterdam
2015
Hoofdprogramma Belphegor Marduk
Voorprogramma Bliss of Flesh
Spartan
Toegang VVK: €16,00
Deur: €18,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 19 februari 2015.
Dat is 3346 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Marduk is een black metal band die door de jaren heen een hoop bezettingswisselingen heeft gekend. Toch heeft de kwaliteit van de muziek die ze uitbrengen hier niet onder te lijden gehad. Sterker nog, de band is alleen maar beter geworden. Het dertiende album van deze band 'Frontschwein' moet nog uitkomen maar wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat dit weer een meesterwerk wordt. Een veelzijdige black metal plaat met sterke vocalen en geen enkele 'losse flodder'.

Nadat zanger Helmuth was uitgeschakeld door een tyfus-infectie is Belphegor nu terug! Deze band draait net als Marduk al aardig wat jaartjes mee. Vorig jaar heeft de band het album 'Conjuring The Dead' uitgebracht. De bandleden omschrijven Belphegor als "Supreme Death/ Black Metal Art”, voor liefhebbers van extreme muziek dus echt iets wat ze niet kunnen missen.

Foto's van Belphegor, Marduk, Bliss of Flesh, Spartan

Foto Belphegor te Graveland Deathfest 2015 Foto Belphegor te Graveland Deathfest 2015 Foto Belphegor te Graveland Deathfest 2015 Foto Belphegor te Eindhoven Metal Meeting vrijdag 2013 Foto Belphegor te Graveland Deathfest 2015 Foto Belphegor te Eindhoven Metal Meeting vrijdag 2013
 
Bekijk alle 9 foto's van Belphegor
Bekijk alle 10 foto's van Marduk

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest