concert: Orgel Vreten in De Oosterpoort

VR.
03 APR
ORGEL VRETEN Café, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2015
HOOFDPROGRAMMA Orgel Vreten
TOEGANG €16,50 euro

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 03 april 2015.
Dat is 1564 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Twee stokoude orgels, een strakke band en daarbij een verzameling geweldige gastartiesten. Dat is Orgel Vreten, het project van Robin Piso en Thijs Schrijnemakers. Een keiharde clash tussen Hammondorgels die tijdens een liveshow bijna letterlijk aan stukken worden gespeeld. Piso en Schrijnemakers nemen het voortouw in deze strijd en worden ondersteund door een band bestaande uit Darius Timmer, Wouter Rentema en Jan Teertstra. Gasten als Arno Bakker (sousafoon), Benjamin Herman (sax), Anton Goudsmit (gitaar) en Marcel Veenendaal (zanger van DI-RECT) zijn ook van de partij.

Orgel Vreten staat niet enkel in het teken van elkaar aftroeven, er worden ook genoeg, swingende grooves neergezet. Naast ruig is een show van Orgel Vreten bovendien uiterst dansbaar.

FOTO'S VAN Orgel Vreten

Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 11/01 - Gigant
 
Bekijk alle 28 foto's van Orgel Vreten

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST