concert: Within Temptation in De Oosterpoort op ZATERDAG 28 MAART 2015

  • Within Temptation
    Within Temptation - 13/11 - Sportpaleis
    © Monica Duffels
  • Within Temptation
    Appelpop 2012
ZA.
28 MRT
WITHIN TEMPTATION Grote zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2015
Hoofdprogramma Within Temptation
Toegang €44,50 euro (incl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 maart 2015.
Dat is 3309 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In 2012 stond Within Temptation voor het laatst in De Oosterpoort en vanavond keert de succesvolle symfonische rockformatie terug naar Groningen. Na een uitgebreide wereldwijde tour maakt Within Temptation zich op voor een rondreis langs de theaters. De band zal een gloednieuwe show presenteren rondom het meest recente album ‘Hydra’. Momenteel scoort Within Temptation in de UK. De single 'Whole World is Watching', afkomstig van 'Hydra', is toegevoegd aan de A-lijst van BBC2 radio en daarnaast werd de band genomineerd voor een AIM Award in de categorie Independent Album Of The Year.

Tijdens deze bijzondere tour, die enkel in Nederland plaatsvindt, zal de band de grenzen van het theatrale kunnen aftasten. En dit theatrale aspect past perfect bij de muziek die Within Temptation al zo veel successen heeft gebracht. Met nieuwe arrangementen, visuele experimenten en een speciale live uitvoering onthult de band een nieuwe kant van ‘Hydra’.

Foto's van Within Temptation

Foto Within Temptation te Within Temptation - 21/12 - 013 Foto Within Temptation te Appelpop 2019 Foto Within Temptation te Appelpop 2019 Foto Within Temptation te Within Temptation - 23/11 - AFAS Live Foto Within Temptation te Pukkelpop 2008 Foto Within Temptation te Within Temptation - 2/5 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 293 foto's van Within Temptation

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws