concert: Van Dik Hout in Duycker op DONDERDAG 11 DECEMBER 2014

  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
DO.
11 DEC
VAN DIK HOUT Podium Cafe, 20:00 uur Duycker, Hoofddorp
2014
Hoofdprogramma Van Dik Hout
Toegang VVK: €18,50 inc | DEUR: €21,- inc

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 december 2014.
Dat is 3395 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tip: Voorafgaand aan het concert kun je voor €7,- een bar meal + drankje in het Duyckercafé bestellen. Koop vooraf wel een 'bar meal ticket' via de website. Het café serveert kipsaté, burgers, soep van de dag en meer.

Van Dik Hout komt naar Hoofddorp! Al twintig jaar staat de band Van Dik Hout aan de top met hun pure en gevoelige teksten. Hiermee heeft de band zichzelf een onbetwiste en rotsvaste factor in de Nederpop weten te maken. Destijds ontketenden ze met 'Stil in mij' een hausse in de vaderlandse popmuziek, en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Begin van dit jaar brachten zij het album ‘Alles wat naar boven drijft’ uit, hier op werken ze samen met een keur aan artiesten als Ellen ten Damme en Acda en de Munnik. Eerder scoorde de band hits als ‘Zo stil in mij’, ‘Laat het los’ en ‘Pijn’.

Foto's van Van Dik Hout

Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 10/05 - Paard Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 10/05 - Paard Foto Van Dik Hout te Vrienden van Amstel 2006 Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 30/12 - Paradiso Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 14/5 - Iduna Foto Van Dik Hout te Hello Festival 2019
 
Bekijk alle 82 foto's van Van Dik Hout

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest