concert: Nits - NITS? in Gigant op ZATERDAG 29 NOVEMBER 2014

  • Nits
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2015
    © René Obdeijn
  • Nits
    De Nits - 10-03 - Paard
    © Maarten Ederveen
ZA.
29 NOV
NITS - NITS? Popzaal, 21:00 uur Gigant, Apeldoorn
2014
Hoofdprogramma Nits
Toegang Entree: €19,00
Entree leden / Vrienden van Gigant: €17,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 november 2014.
Dat is 3428 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met de Nits gaat het, na veertig jaar de wereld over getrokken te zijn, nog steeds goed. Maar wat zou er geworden zijn van het meisje dat begin tachtiger jaren elke week in een gigantische roze jurk samen met haar vader naar een optreden kwam? En hoe zou het nu zijn met de Pinguin en de Grafdelfster? En zouden De Jongen en Het Meisje nog samen zijn? Vragen waarop we hopen vanavond een antwoord te krijgen tijdens deze show.

Om het verschijnen van de overzichts-cd box NITS? luister bij te zetten geven Nits in hun jublieumjaar een kleine serie optredens waarin een greep wordt gedaan uit het repertoire van de eerste tien jaar. Een buitenkans voor de Achterhoekers die zo prachtig konden høken op Tutti Ragazzi, een opfrisser voor de hippiemeisjes die dansten als wuivende bomen op de klanken van Yes or No en een must voor de kinderen die willen weten waarom vader alleen met gesloten ogen en bezwerende handgebaren naar Nescio luistert.

Foto's van Nits

Foto Nits te De Nits - 10-03 - Paard Foto Nits te Nits Foto Nits te The Nits - 14/04 - DeLaMar Foto Nits te The Nits - 14/04 - DeLaMar Foto Nits te De Nits - 10-03 - Paard Foto Nits te Nits -13/02 Muziekgebouw Eindhoven
 
Bekijk alle 49 foto's van Nits

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws