concert: Slagerij van Kampen | Beats ‘n Brass in Meervaart op VRIJDAG 27 FEBRUARI 2015

  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
VR.
27 FEB
SLAGERIJ VAN KAMPEN | BEATS ‘N BRASS Rode zaal, 20:15 uur Meervaart, Amsterdam
2015
Hoofdprogramma Slagerij van Kampen
Toegang €25,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 februari 2015.
Dat is 3337 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De altijd al opzwepende drums worden in deze show aangevuld met stuwende blaaspartijen. Drums, percussie, toetsen en blazers, indrukwekkend slagwerk, een beetje salsa, een extra beetje etno-jazz, maar vooral heel veel swing. Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend.
Door deze uitbreiding met blazers is het kleurenpallet in de show groot en divers, maar toch typisch ‘Van Kampen’. De wereld van de Slagerij die we al kenden vanuit onze hartslag, krijgt een nieuwe kleur op de wangen.
Slagerij van Kampen beschikt over drums die oplichten op het moment dat de bandleden erop spelen! Dat levert in deze nieuwe show een geweldig visueel beeld op, een indrukwekkend prachtig lichtspel.
Spel: Clara de Mik, Boudine van Slobbe, Johan Boere, Robin van Vliet, Olaf Fase e.a. Blazerssectie: Alex Loiacono, Stien Carlier, Daniël Vanderhoydonks.

Foto's van Slagerij van Kampen

Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 8 foto's van Slagerij van Kampen

Gerelateerde concerten