concert: The Kyteman Orchestra in Doornroosje op WOENSDAG 10 DECEMBER 2014

  • The Kyteman Orchestra
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • The Kyteman Orchestra
    Kyteman - 04/04 - Tivoli
WO.
10 DEC
THE KYTEMAN ORCHESTRA Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2014
Hoofdprogramma The Kyteman Orchestra
Toegang 29,00 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 10 december 2014.
Dat is 3418 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Kyteman Orchestra komt terug naar Nijmegen voor een grote jam. Geen nummer is van tevoren ingestudeerd en geen optreden is hetzelfde.
Wie ooit al bij een show van The Kyteman Orchestra is geweest zal zich het terugkerend item ‘de jam’ herinneren, een spannend samenspel tussen muzikanten gebaseerd op improvisatie en communicatie. Met als spil de gebarentaal van Colin Benders aka Kyteman. In de loop van de jaren is de jam uitgegroeid tot een uniek element binnen de set, het resultaat is nooit hetzelfde en de uitwerking loopt uiteen van minimalistische stukken tot over de top drum ‘n basstracks. Elke jam opnieuw is het publiek getuige van de geboorte van een nummer, gespeeld alsof het al jaren op het repertoire staat.

Foto's van The Kyteman Orchestra

Foto The Kyteman Orchestra te The Kyteman Orchestra - 10/03 - Effenaar Foto The Kyteman Orchestra te Kyteman - 04/04 - Tivoli Foto The Kyteman Orchestra te North Sea Jazz 2012 dag 3 Foto The Kyteman Orchestra te Paaspop Schijndel 2012 Foto The Kyteman Orchestra te The Kyteman Orchestra - 10/03 - Effenaar Foto The Kyteman Orchestra te Pinkpop 2012 - Zondag
 
Bekijk alle 55 foto's van The Kyteman Orchestra

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden