concert: Jungle By Night / Mulatu Astatke in Doornroosje op VRIJDAG 10 OKTOBER 2014

  • Jungle By Night
    Dijkpop 2012
  • Mulatu Astatke
    PITCH 2013 - dag 1
    © Mitch Wolters
VR.
10 OKT
JUNGLE BY NIGHT / MULATU ASTATKE Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2014
Toegang 20, vvk 15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 oktober 2014.
Dat is 3484 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

'Felabration' is een muzikale ode aan Fela Kuti, grondlegger van de afrobeat en een van de belangrijkste Afrikaanse muzikanten ooit. Dit jaar verandert Doornroosje in Kuti's nachtclub 'The Shrine'. Speciale gasten op deze editie zijn de Ethiopische jazzlegende Mulatu Astatke en Jungle By Night, de Nederlandse afrobeattrots.
De illustere Mulate Astatke staat bekend als de vader van de Ethiopische jazz. Zijn muziek is een stevig groovende mix van jazz, latin, funk, afrobeat en traditionele Ethiopische muziek. Hierbij maakt hij gebruik van vibrafoon. De afrobeattrein van Jungle By Night dendert al een paar jaartjes succesvol de wereld rond en bracht dit voorjaar de tweede langspeler ‘The Hunt’ uit. De 9 jonge gasten van het Amsterdamse Jungle By Night staan eigenlijk nog maar aan het begin van hun carrière, maar hebben nu al een meer dan solide reputatie opgebouwd.

Foto's van Jungle By Night, Mulatu Astatke, Funk-a-flex, KC the Funkaholic

Foto Jungle By Night te Sziget 2023 - Zaterdag Foto Jungle By Night te Summer Square 2012 Foto Jungle By Night te Jungle By Night - 10/03 - Westergasfabriek Foto Jungle By Night te Summer Square 2012 Foto Jungle By Night te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Jungle By Night te Sziget 2023 - Zaterdag
 
Bekijk alle 104 foto's van Jungle By Night
Bekijk alle 6 foto's van Mulatu Astatke

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest