concert: The Sore Losers in Doornroosje

ZA.
11 OKT
THE SORE LOSERS Paarse Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2014
HOOFDPROGRAMMA The Sore Losers
TOEGANG 10

EXTRA INFORMATIE

The Sore Losers zijn een Belgische rockband die werd opgericht in 2009. Ze hebben sinds die tijd een grote schare fans opgebouwd in eigen land: zo werden ze tweede in Humo's Rock Rally (achter School is Cool), brachten ze een selftitled debuut uit dat unaniem goed werd ontvangen en stonden ze al tot twee wee keer op Pukkelpop.

Nu is het tijd voor de volgende stap. Het tweede album "Roslyn" kwam begin dit jaar uit bij Excelsior Recordings en staat vol ongekend sterke songs die scheuren, pompen, ontroeren en doen heupwiegen. De Losers wisselen onvervalste rock & roll af met bluesrock die zo smerig is dat je het niet in je garage wilt en poppy melodiën waarbij stilstaan geen optie is. In de wandelgangen word de band al vergeleken met de White Stripes en The Black Keys maar met een lekkere eigen smoel.

FOTO'S VAN The Sore Losers

Foto The Sore Losers te Suikerrock 2016 Foto The Sore Losers te Suikerrock 2016 Foto The Sore Losers te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto The Sore Losers te Breda Barst 2017 Foto The Sore Losers te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto The Sore Losers te Down The Rabbit Hole 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 44 foto's van The Sore Losers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST