concert: Vandenberg's Moonkings in Luxor Live

VR.
09 JAN
VANDENBERG'S MOONKINGS Grote zaal / Main hall, 21:00 uur Luxor Live, Arnhem
2015
HOOFDPROGRAMMA Vandenberg's Moonkings
TOEGANG € 23,50

EXTRA INFORMATIE

Velen dachten dat hij de muziek vaarwel had gezegd. Dat hij zijn gitaar aan de wilgen had gehangen. Dat hij definitief zijn hart verpand had aan de schilderkunst. Maar het bloed kruipt. Want Adje Vandenberg is terug met een nieuwe band: Vandenberg's MoonKings.


Deze band debuteerde in februari 2014 met een keihard rockend album. De laatste plaat die hij hiervoor maakte was met Whitesnake in 1998, de superband van David Coverdale waarmee hij dertien jaar lang de wereld over ging.


Adje en zijn mannen kunnen niet achten om hun muziek op het podium te brengen. "We gaan toeren, en niet zo'n beetje ook!" zegt de gitarist vol enthousiasme. “Het is voor mij een lange periode van onthouding geweest, dus ik heb nu weer ongelofelijk veel zin om me in het avontuur te storten.”

FOTO'S VAN Vandenberg's Moonkings

Foto Vandenberg's Moonkings te Huntenpop 2018 Foto Vandenberg's Moonkings te Bospop 2014 - dag 2 Foto Vandenberg's Moonkings te Huntenpop 2018 Foto Vandenberg's Moonkings te Huntenpop 2018 Foto Vandenberg's Moonkings te Zwarte Cross 2014 - Dag 1 Foto Vandenberg's Moonkings te Vandenberg's MoonKings - 23/01 - Hedon
 
Bekijk alle 82 foto's van Vandenberg's Moonkings

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST