concert: Stahlzeit in De Bonte Wever op DONDERDAG 26 JUNI 2014

DO.
26 JUN
STAHLZEIT 19:00 uur De Bonte Wever, Assen
2014
Hoofdprogramma Stahlzeit
Voorprogramma Present Danger
Toegang € 10,-

Bezoekers aan het concert doen er verstandig aan hun kaartje zorgvuldig te bewaren. Op vertoon van hun kaart krijgen ze de volgende dag korting op tickets voor de TT-trainingen. De toegangskaart voor het concert van Stahlzeit, geeft een korting van € 10,- bij aanschaf van twee toegangskaarten van de vrijdag op het TT Circuit Assen! Vrijdag 27 juni 2014 biedt een topprogramma met de kwalificaties voor de zaterdag, een spectaculaire ‘Superpole’ in de MotoGP, de wedstrijd in Red Bull Rookies Cup met de Nederlandse favoriet Scott Deroue en Bryan Schouten én het WK Zijspannen met de Drent Bennie Streuer.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 26 juni 2014.
Dat is 3586 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Stahlzeit | A Tribute to Rammstein
Gezien de goedgevulde tour die Stahlzeit op dit moment, vooral in het buitenland, beleeft is dit bijzonder te noemen. Stahlzeit staat bekend als 's werelds beste en grootste Rammstein Tribute Show. Het repertoire van Stahlzeit bevat alle hoogtepunten van alle Rammstein albums, inclusief het meest recente materiaal.

Indrukwekkende show
Gedurende een typisch Stahlzeit concert is het niet alleen het geluid dat indruk maakt. Ongekend is de spectaculaire show die Stahlzeit geeft, inclusief een indrukwekkende vuur(werk)show. De verbluffende gelijkenis met het origineel in uiterlijk, stem en optreden van frontman Heli Reißenweber met Till Lindemann, maakt het helemaal af! Deze band speelt werkelijk overal het dak eraf. Twee uur lang non-stop spektakel voorafgegaan door een voorprogramma; Present Danger, A Tribute to Metallica.


Toegang vanaf 18 jaar.

Foto's van Stahlzeit, Present Danger

Foto Stahlzeit te Bospop 2009 Foto Stahlzeit te Bospop 2009 Foto Stahlzeit te Bospop 2009 Foto Stahlzeit te Bospop 2009
 
Bekijk alle 4 foto's van Stahlzeit

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals