event: Felix da Housecat / Tom Trago in Patronaat op ZATERDAG 10 MEI 2014

  • Tom Trago
    Solar Weekend 2012
    © Mitch Wolters
ZA.
10 MEI
FELIX DA HOUSECAT / TOM TRAGO 23:00 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma Felix da housecat Tom Trago
Toegang €13,- VVK
€16,- Aan de deur

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 10 mei 2014.
Dat is 3611 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Felix da Housecat komt 10 mei naar Patronaat! De Amerikaanse dj is al ruim 20 jaar een innoverende pionier en een van de kleurrijkste figuren van de dance scene. Van zijn pompende techno in de jaren '90, het leggen van de blauwdruk voor electro-clash in de 2000's tot de hiphop-house explosie waarmee hij Diddy de dansvloer op sleepte; deze housecat staat zelden stil en maakt elke keer weer een sprong uit een hoek waar je hem niet verwacht.

Tom Trago heeft al een mooie muzikale reis achter de rug. Vanuit experimentele hiphop, afrobeat en soulvolle breaks in zijn vroege jaren, kwam hij uiteindelijk bij zijn pakkende house sound, die geluiden uit 3 dansvloer-decennia haalt.

De Haarlemse dansvloeren zijn veelvuldig gerockt door Champagne Powder. Of het nou electro, nu-disco, uk garage of andere electronica is, Champagne Powder hakt het op en schuift het door elkaar tot één stevige lijn die je zo naar binnen kunt werken.

Foto's van Felix da housecat, Tom Trago

Foto Felix da housecat te Mystery Land 2007 Foto Felix da housecat te Mystery Land 2007 Foto Tom Trago te Solar Weekend 2012 Foto Tom Trago te Solar Weekend 2012 Foto Tom Trago te We Are Electric 2015
 
Bekijk alle 2 foto's van Felix da housecat
Bekijk alle 3 foto's van Tom Trago

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws