concert: El Guapo Stuntteam in Xinix op ZATERDAG 09 DECEMBER 2006

ZA.
09 DEC
EL GUAPO STUNTTEAM 22:30 uur Xinix, Nieuwendijk
2006
Hoofdprogramma El Guapo Stuntteam
Toegang Niet-leden: €6,- Leden: €4,- Jeugdleden: €3,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 december 2006.
Dat is 6344 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met de invloeden van bands als Led Zeppelin, Deep Purple, The Who en ZZ Top staat deze band garant voor een potje stevige Rock ‘n’ Roll waar je U tegen zegt! Al sinds 1996 zet El Guapo Stuntteam België op de kaart van superrockbands. De band speelde al met veel andere goede bands de zalen door heel Europa plat! Ze toeren momenteel rond met o.a. Peter Pan Speedrock, Exploited en Nashville Pussy op het Speedfest festival.
Door de vele shows die de band al achter de rug heeft voelen de leden van El Guapo Stuntteam zich meer dan thuis op een podium en dat uit zich in een vette, ruige denderende liveshow met een hoog adrenaline-gehalte. De combinatie van pakkende nummers met vette riffs en een knallende show maken El Guapo Stuntteam een band waar je niet omheen kunt. Een ‘must see’ in XiniX!

Foto's van El Guapo Stuntteam

Foto El Guapo Stuntteam te Tuinfeest Nirwana 2007 Foto El Guapo Stuntteam te Tuinfeest Nirwana 2007 Foto El Guapo Stuntteam te Rock Wauberg 2007 Foto El Guapo Stuntteam te Elektra's Tuinfeest 2007 Foto El Guapo Stuntteam te Elektra's Tuinfeest 2007 Foto El Guapo Stuntteam te Rock Wauberg 2007
 
Bekijk alle 11 foto's van El Guapo Stuntteam