concert: Benny Sings in Xinix op ZATERDAG 02 DECEMBER 2006

  • Benny Sings
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
  • Benny Sings
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
ZA.
02 DEC
BENNY SINGS 22:30 uur Xinix, Nieuwendijk
2006
Hoofdprogramma Benny Sings
Toegang Niet-leden: €6,-
Leden: €4,-
Jeugdleden: €3,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 december 2006.
Dat is 6347 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Benny Sings is een band die van een veel gespeeld genre iets moois en unieks weet te maken. Zij combineren creativiteit op een bijna perfecte manier met muzikaliteit. De chemische reactie die daarop volgt is een lust voor het gehoor voor ieder die erbij is! Benny Sings heeft maar één doel en dat is zoveel mogelijk mensen te late genieten van hun muziek. Dit doen zij met feel-good nummers met aanstekelijke melodieën, verrassende gitaarriffs en vreemde sounds. Deze nummers zette de band vorig jaar op hun nieuwste album, “I love you”, daarvan is nu de singel “Little Donna” te beluisteren en aan te vragen op The Box. Na in 2004 de Essent Award voor jong muzikaal talent te hebben gewonnen speelden ze op Lowlands en nu dus in XiniX!
De Volkskrant: “Knap hoe Benny Sings complexe muziek met elementen uit jazz, funk en hiphop toch voortdurend lichtvoetig kan laten klinken”

Foto's van Benny Sings

Foto Benny Sings te Alles is nu 2021 Foto Benny Sings te Down The Rabbit Hole 2019 - zondag Foto Benny Sings te Alles is nu 2021 Foto Benny Sings te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Benny Sings te Alles is nu 2021 Foto Benny Sings te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
 
Bekijk alle 12 foto's van Benny Sings

Gerelateerd nieuws