concert: Pink Oculus in Cactus Muziekcentrum op VRIJDAG 07 MAART 2014

  • Pink Oculus
    REC. 2016
    © Tineke Klamer
  • Pink Oculus
    REC. 2016
    © Tineke Klamer
VR.
07 MRT
PINK OCULUS Cactus Club @ MaZ Cactus Muziekcentrum, Brugge
2014
Hoofdprogramma Pink Oculus
Voorprogramma DJ Azer
Fallujah
Toegang € 8 (vvk) / € 11 (add)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 maart 2014.
Dat is 3692 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In samenwerking met Damp Oord bokst Cactus Muziekcentrum vzw een nieuwe reeks club nights in elkaar: Damp Sessies. Een nieuw concept met 1 live band én deejays die je tot een stuk in de nacht gaande houden.

De bijzondere naam PINK OCULUS komt van een legende uit de wereld der magiërs. Esperanzah Denswil van RE:FRESHED Orchestra, vertaalt dit verhaal naar het podium in een muzikale live voorstelling. Als MC en vocaliste vermengt ze elektronica, jazz, soul en hiphop in haar zwoele stem. Zo maakt de single 'Sweat' een veelbelovende indruk, zoals haar passage op Eurosonic en De Wereld Draait Door dat ook deden.Bijgestaan door Badjekkah en producer Bouba Dola zullen de zweetdruppels zich vastklampen aan de muren.

De huisdeejays van DAMP OORD (Wally Nesta, Tim Flack, Artwan en Sincere) zullen je gepast opwarmen voor de avond terwijl host NO EXP de avond tekstueel aan elkaar rijgt. Na het optreden van PINK OCULUS nemen DJ AZER en FalluJah het over voor de afterparty.

Foto's van Pink Oculus, DJ Azer, Fallujah

Foto Pink Oculus te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Pink Oculus te REC. 2016 Foto Pink Oculus te REC. 2016 Foto Pink Oculus te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Pink Oculus te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Pink Oculus te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023
 
Bekijk alle 24 foto's van Pink Oculus
Bekijk alle 5 foto's van Fallujah

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws