concert: Grails / Lilacs & Champagne in EKKO op MAANDAG 10 MAART 2014

  • Grails
    Roadburn Festival 2019 - vrijdag
    © Frans LaHaye
  • Grails
    Roadburn Festival 2019 - vrijdag
    © Frans LaHaye
MA.
10 MRT
GRAILS / LILACS & CHAMPAGNE 20:30 uur EKKO, Utrecht
2014
Hoofdprogramma Grails Lilacs & Champagne
Toegang 11 Euro. Kaartverkoop via EKKO (125 stuks) maar ook via Tivoli (150 stuks).

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 10 maart 2014.
Dat is 3672 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse Grails is al sinds 1999 bezig. Met een harder en agressiever geluid dan voorheen brengt Grails hun instrumentale post-rock muziek uit op Neurot Recordings. De huidige bezetting bestaat nu uit vier man maar dit beperkt het scala aan instrumenten zeker niet. Live neemt de band namelijk regelmatig andere artiesten mee die de gitarist de mogelijkheid geeft om van tijd tot tijd achter het drumstel te kruipen.

Lilacs & Champagne, dat zijn eigenlijk Alex Hall en Emil Amos a.k.a. de producers achter Grails (toeval?). Het duo mixt hip hop met donkere filmmuziek uit de jaren '70 en nog veel meer psychedelische muziek die moeilijk te plaatsen is. Als je hun mysterieuze lp ergens tegenkomt weet je niet zeker of je nou een exotische dubplaat hebt gevonden of een obscure technoplaat uit Zweden.

Een optreden van zowel de band als haar producers. En als dat nog niet genoeg is: het is ook de enige Nederlandse show die ze doen.

Foto's van Grails, Lilacs & Champagne

Foto Grails te Roadburn Festival 2019 - vrijdag Foto Grails te Roadburn Festival 2019 - zondag Foto Grails te Roadburn Festival 2019 - vrijdag Foto Grails te Roadburn Festival 2019 - zondag Foto Grails te Roadburn Festival 2019 - vrijdag Foto Grails te Roadburn Festival 2019 - zondag
 
Bekijk alle 8 foto's van Grails

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe zijn geweest