concert: Guus Meeuwis - Extra Datum in Hedon op VRIJDAG 14 FEBRUARI 2014

  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
    © Erik Luyten
  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 26/3 - 013
    © Erik Luyten
VR.
14 FEB
GUUS MEEUWIS - EXTRA DATUM 21:00 uur Hedon, Zwolle
2014
Hoofdprogramma Guus Meeuwis
Toegang € 34,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 februari 2014.
Dat is 3695 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Guus Meeuwis reist komend voorjaar met een reprise van zijn zeer succesvolle tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ langs de Nederlandse zalen. De tournee, vernoemd naar zijn gelijknamige album, was op veel locaties in een mum van tijd uitverkocht. Voor de zanger reden om een reprise aan te kondigen.

Guus Meeuwis zit ruim 18 jaar in het artiestenvak en heeft inmiddels 32 stadionconcerten op zijn naam staan. Hij vierde dat deze zomer uitbundig met een rits uitverkochte Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Een kroon op de carrière van Meeuwis was de Edison die hij kreeg in de categorie Beste Mannelijke Popartiest. “Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied,” aldus de jury. Tijdens de openingsmaand van het nieuwe Hedon reist Guus af naar Zwolle.

Foto's van Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 26/3 - 013 Foto Guus Meeuwis te In Het Volkspark 2023 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G - 16/06 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G winter editie - 1/12 - Ziggo Dome Foto Guus Meeuwis te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
 
Bekijk alle 319 foto's van Guus Meeuwis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws