event: VOF de Kunst - Het bloed kruipt in ECI Cultuurfabriek op VRIJDAG 21 FEBRUARI 2014

  • VOF De Kunst
    Waterpop 2017
    © Anja de Bruijn
VR.
21 FEB
VOF DE KUNST - HET BLOED KRUIPT 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2014
Hoofdprogramma VOF De Kunst
Toegang 17,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 februari 2014.
Dat is 3708 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen dat jaar stonden ze op nummer 1 in de hitlijsten met 'Suzanne'. 'Suzanne' werd een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company door bijna heel Europa. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens over gedaan met 'Een kopje koffie'. Na een periode waarin de band veel bekendheid verwierf met haar kinderconcerten en daarmee vele jaren voor uitverkochte theaterzalen stond, zijn ze nu weer hard aan de weg aan het timmeren met het volwassenen repertoire. Bij dit theaterconcert zal de nadruk op het nieuwe repertoire en de grote hits liggen. Liefhebbers en de kinderen van toen, zullen hun hits moeiteloos meezingen tijdens dit theaterconcert.
Bij uw bestelling ontvangt u een cd gratis.
NB: De cd is op dit moment nog in de maak. In overleg met VOF de Kunst zal de cd nagezonden worden of na afloop van de voorstelling worden uitgedeeld.

Foto's van VOF De Kunst

Foto VOF De Kunst te Waterpop 2017 Foto VOF De Kunst te Waterpop 2017 Foto VOF De Kunst te Waterpop 2017 Foto VOF De Kunst te Waterpop 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van VOF De Kunst

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws