concert: Luie Hond in Doornroosje op DONDERDAG 14 DECEMBER 2006

DO.
14 DEC
LUIE HOND Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2006
Hoofdprogramma Luie Hond
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 14 december 2006.
Dat is 6314 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De in 1997 opgerichte Friese band Luie Hond combineert Nederlandstalige reggae met ska en rockelementen. De belangrijkste muzikale invloeden van Luie Hond zijn Bob Marley, The Skatalites, Fishbone en Die Gummipuppen (volgens de groep de meest onderschatte Nederlandse ska-band ooit).

Bij menigeen roepen de pakkende Nederlandstalige reggaeliedjes over liefde, meisjes en seks herinneringen op aan de Nederreggae van Doe Maar. Luie Hond is echter duidelijk minder poppy dan de illustere voorgangers. Onlangs verscheen ‘Met Liefde’, het tweede volwaardige album. Om de release te vieren, organiseert de band een heuse Elfstedentocht. De plaat werd voorafgegaan door de single ‘Poes In De Playboy’, waarop de Jeugd van Tegenwoordig als gastmuzikant te beluisteren is. Het feit dat Luie Hond drie optredens op Lowlands mocht verzorgen, bewijst de groeiende status van de band.

Foto's van Luie Hond

Foto Luie Hond te Artquake 2001 Foto's Foto Luie Hond te Appelpop 2007 Foto Luie Hond te Beeckestijn Pop 2002 Foto Luie Hond te Beeckestijn Pop 2002 Foto Luie Hond te Artquake 2001 Foto's Foto Luie Hond te Beeckestijn Pop 2002
 
Bekijk alle 7 foto's van Luie Hond

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest