concert: Mixed: Amsterdam Klezmer Band & CD release Balcony in Grounds op VRIJDAG 17 MEI 2013

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
VR.
17 MEI
MIXED: AMSTERDAM KLEZMER BAND & CD RELEASE BALCONY 20:30 uur Grounds, Rotterdam
2013
Toegang €12,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 mei 2013.
Dat is 3996 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdam Klezmer band staat bekend om hun sterke uitwedstrijden. In GROUNDS nemen ze het op tegen de jonge Rotterdamse Balcony Players die tevens hun nieuwe cd presenteren. Een duidelijk geval van risicowedstrijd.

De Balcony Players is een energieke rondreizende Gypsy Band. De internationale groep bestaat uit groepsleden uit Nederland, België, Peru en New Orleans USA. De muziek van de Balcony Players combineert deze verschillende culturen met een mix van traditionele zigeuner- en joodse muziek en creëert daarmee een rijk en kleurrijk geluid dat perfect is om te dansen!

De Amsterdam Klezmer band zet je in een handomdraai in vuur en vlam met uitbundige Balkan-Klezmer crossovermuziek. Verfrissende Oost-Europese klanken uit Amsterdam, losjes verbonden met de traditie en haarscherp gespeeld. Met hun energieke liveshows en het soms tot duizelingwekkende hoogten opgestookte muzikale vuur van contrabas, accordeon, hout en koper krijgt de Amsterdam Klezmer Band iedereen om!

Foto's van Amsterdam Klezmer Band, Balcony Players

Foto Amsterdam Klezmer Band te Oerol 2014 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Sziget 2022 - Zondag Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016 Foto Amsterdam Klezmer Band te Sziget 2022 - Zondag Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 23 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws