concert: Phil Cook / Strand Of Oaks / William Tyler in EKKO op DONDERDAG 29 AUGUSTUS 2013

  • Strand Of Oaks
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Bas van der Vorm
  • Strand Of Oaks
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Bas van der Vorm
DO.
29 AUG
PHIL COOK / STRAND OF OAKS / WILLIAM TYLER 20:30 uur EKKO, Utrecht
2013
Toegang 10 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 29 augustus 2013.
Dat is 3886 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen februari was Strand of Oaks al in Utrecht, toen als support van Wovenhand in Tivoli. Hier bewees de band op hetzelfde niveau mee te draaien als de hoofdact. Timothy Showalter, de man achter Strand of Oaks, is een bebaarde duistere singer-songwriter die zijn eigen muziek omschrijft als 'loner-folk'. Gelukkig is drummer Jason Slota er om het geheel op te stuwen. De laatste plaat 'Dark Shores' klinkt als een inktzwarte versie van Black Keys, in de mixer gegooid met Damien Jurado en Wovenhand. Luister en huiver.
William Tyler is een Amerikaanse gitarist en singer/songwriter die jarenlang toerde met acts als Silver Jews en Lambchop. Maar ook aan artiesten als Wooden Wand en Rhys Chatham verleende hij zijn medewerking. Hij maakt verbazingwekkend prachtige gitaarfolk die klaar is om een groter publiek aan te spreken.

Foto's van Phil Cook, Strand Of Oaks, William Tyler

Foto Phil Cook te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Phil Cook te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Phil Cook te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Strand Of Oaks te Welcome To The Village 2018 - Vrijdag Foto Strand Of Oaks te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Strand Of Oaks te Wovenhand - 17/2 - Tivoli
 
Bekijk alle 3 foto's van Phil Cook
Bekijk alle 18 foto's van Strand Of Oaks

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws