cabaret: Freek de Jonge in De Oosterpoort op WOENSDAG 01 MEI 2013

  • Freek de Jonge
    Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
  • Freek de Jonge
    Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
  WO.
01 MEI
FREEK DE JONGE Grote zaal De Oosterpoort, Groningen
2013
 
Hoofdprogramma Freek de Jonge
Toegang € 25,60

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 01 mei 2013.
Dat is 4004 dagen geleden.

Extra informatie

Freek de Jonge brengt een nieuwe cd uit: ‘Zonde’. In twee sessies van een week is deze cd tot stand gekomen. De Jonge heeft de teksten en de muziek geschreven voor alle nummers. De liedjes zijn ontwikkeld in samenwerking met Reyer Zwart (bas/gitaar/orgel). Martin Fondse speelde toetsen, Bertolf Lentink gitaar en Jeroen Klein drumde en deed de percussie.

Op 19 april wordt ‘Zonde’ gepresenteerd in het DeLaMar Theater in Amsterdam, gevolgd door een korte tournee waarbij ook De Oosterpoort wordt aangedaan. Het programma zal bestaan uit nummers van de nieuwe cd en een selectie uit het rijke repertoire van liedjes en conferences.

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen
 

Freek de Jonge De Oosterpoort VERSLAG

Freek De Jonge bracht dit jaar met Zonde zijn tweede officiële plaat uit. Hierop was De Jonge iets zwaarmoediger dan op de voorganger. In tegenstelling tot Van A Tot Z werd Zonde wel voorzien van een korte Nederlandse tournee. Freek merkt al snel op dat zijn uitgebreide promotiecampagne op....

Naar het complete Freek de Jonge in De Oosterpoort verslag

FOTO'S VAN Freek de Jonge

Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
 
Bekijk alle 19 foto's van Freek de Jonge

Gerelateerd nieuws

Leden die hier zijn geweest