concert: Cartographer / Kong (NL) / Tank86 in Willemeen op DONDERDAG 11 APRIL 2013

  • Kong (NL)
    Roadburn 2012
    © Erik Luyten
DO.
11 APR
CARTOGRAPHER / KONG (NL) / TANK86 Zaal, 19:30 uur Willemeen, Arnhem
2013
Hoofdprogramma Cartographer Kong (NL) Tank86
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 april 2013.
Dat is 4026 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Zang. De rode draad door elk muzieknummer, het boegbeeld van iedere band. Maar niet vanavond. Wel veel gitaargeweld, sferische muziek en een unieke geluidservaring tijdens deze avondvullende instrumentale show.

Al bijna 25 jaar gaat KONG zijn eigen gang. Dit leidt ertoe dat hun inmiddels al zevende langspeler Merchants Of Air authentiek, krachtig en actueel klinkt. Heavy gitaarriffs, samples, dance beats en opzwepende drums spreken zowel de trouwe volgeling als de nieuwe generatie muziekliefhebbers aan. Een live optreden van KONG is een unieke ervaring. Elk bandlid staat op een eigen podium in een hoek van de zaal in een imponerend spektakel van licht en geluid, waardoor het publiek zijn eigen positie kan innemen.

De afwezigheid van vocalen zorgt ervoor dat de Bredase instrumentale heavy band Tank86 klinkt als een kolossale, massieve muur van geluid. Het in 2011 gelanceerde debuut album Rise werd lovend ontvangen door recensenten en fans wereldwijd.

Foto's van Kong (NL), Tank86

Foto Kong (NL) te Roadburn 2012 Foto Tank86 te The Fifth Alliance - 9/1 - Mezz Foto Tank86 te The Fifth Alliance - 9/1 - Mezz
 
Bekijk alle 1 foto's van Kong (NL)
Bekijk alle 2 foto's van Tank86

Gerelateerd nieuws