concert: Damien Jurado in Doornroosje

WO.
28 AUG
DAMIEN JURADO Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2013
HOOFDPROGRAMMA Damien Jurado
VOORPROGRAMMA Strand Of Oaks
TOEGANG 13

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse singer songwriter Damien Jurado bevestigd al ruim 15 jaar zijn faam als begenadigd songschrijver. De uit Seattle afkomstige muzikant bracht al vele albums uit van een zeer hoge kwaliteit met even fraaie als droefgeestige nummers. Zijn rauwe 'self-made' persoonlijkheid zit diep in de muziek geworteld en hij past dan ook moeiteloos thuis in het rijtje Bill Callahan, Will Oldham en Jason Molina.
Was het het regenachtige klimaat van zijn woonplaats Seattle dat zijn uitwerking had op de nummers? Op zijn laatste albums is de zon in ieder geval iets meer gaan schijnen. Mede dankzij producer Richard Swift -tevens toetsenist van The Shins- werd zijn laatste album 'Maraqopa' een succes. Psychedelica, gitaarrock en zelfs een kinderkoor werkten als een aangename verrassing.

FOTO'S VAN Damien Jurado, Strand Of Oaks

Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016
 
Bekijk alle 6 foto's van Damien Jurado
Bekijk alle 18 foto's van Strand Of Oaks

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST