concert: Blackie & The Oohoos / Flying Horseman in EKKO op ZATERDAG 16 MAART 2013

  • Flying Horseman
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Flying Horseman
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo
ZA.
16 MRT
BLACKIE & THE OOHOOS / FLYING HORSEMAN 20:30 uur EKKO, Utrecht
2013
Toegang 8 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 16 maart 2013.
Dat is 4051 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Belgen stellen hoge eisen aan zichzelf als het aankomt op hun muziek dus met een programma geheel geïmporteerd uit Vlaanderen zit je vanavond goed bij EKKO.
Flying Horseman is de band van singer-songwriter Bert Dockx. Deze selectie van Antwerpens topmuzikanten creëert bloedstollend mooie albums en live shows. Dreigende post-folk en donkere blues, met een emotionele diepte die muziek maar zelden meekrijgt en een scherp, hartverscheurend randje.
Blackie & The Oohoos, twee Belgische zusjes die je bewerken als David Lynch. Wanneer je achter in de zaal staat zul je je steeds verder naar voren begeven en net wanneer je denkt dat het allemaal net iets te bezwerend voor je is besef je dat je te laat bent, er is geen weg terug, de val van deze sirenen is gesloten en zal je pas loslaten als de verleiding stopt.

Foto's van Flying Horseman

Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Crossing Border 2013 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Crossing Border 2013
 
Bekijk alle 7 foto's van Flying Horseman

Gerelateerd nieuws